Fra skoleåret 2019/2020 skal eleverne på Københavns Private Gymnasium esports akademi have nye FIFA coaches.

De to nye trænere bliver Daniel Barnewitz og Niklas Jakobsen.

Daniel Barnewitz er et kendt navn på Danmarks FIFA scene og er til daglig træner i Brøndby IF. Barnewitz var også træner for Danmarks første FIFA landshold hos DBU. På nuværende tidspunkt bruger Daniel Barnewitz sine kræfter på at være coach, men har også haft en god spillerkarriere, hvor han bl.a. vandt DM i 2v2 i FIFA14.

Niklas Jakobsen er også elev på KPG, men er mest kendt for at have spillet i eSuperligaen for AGF. Han blev pga. sine flotte resultater i 1. sæson af eSuperligaen kåret som ”årets overraskelse” af sportsgaming.dk.

Her på Københavns Private Gymnasium glæder vi os til at få to nye personer ind for at udvikle træningen i FIFA på KPG. I samme ombæring vil vi gerne takke de tidligere coaches, Mohammad Al-Bacha og Hassan Al-Saraf for godt samarbejde og ønsker dem god vind fremover med deres spillerkarrierer!

Gymnasieelev for en dag og Orienteringssamtaler

Gymnasieelev for en dag?

Hvis du vil opleve, hvordan det er at gå på Københavns Private Gymnasium, så kan du tilmelde dig en af vores 21 besøgsdage. Første besøgsdag er den 7. januar og sidste dag er den 27. februar.

Du kan læse mere om besøgsdage her og tilmelde dig.

Åbent hus-samtaler

Åbent Hus-samtaler foregår mandage og onsdage. En samtale varer ca. 30 min. og afholdes efter aftale.

For at booke tid til en samtale, bedes man skrive en mail til:
info@kpgym.dk

 

x