google-site-verification=Gdk6XIqykrSM3xY6vEXmK68xfoQm184kLSWTFrEQxL8

[A /]

Studievalg

På Københavns Private Gymnasium har alle elever adgang til studievalgvejledning gennem vores samarbejde med Studievalg Danmark. Vores vejleder fra Studievalg Danmark holder seminarer og individuelle samtaler for især 2. – og 3.g’ere.

Vores faste studievalgvejleder fra Studievalg Danmark hedder Berit Maanson. Når Berit kommer på besøg på skolen, vejleder hun både kollektivt og individuelt om studiemulighederne efter gymnasiet. Hvis en elev har spørgsmål til studievalg, kan hun kontaktes på email: bema@studievalg.dk.

Adgangskortet kan man se, hvilke videregående uddannelser, valg af fag i gymnasiet giver adgang til.

Studievejledning

Udover vores samarbejde med Studievalg Danmark har vi ansat en studievejleder, som en del af vores fastholdelses- og gennemførelsesstrategi. Studievejlederen støtter eleverne i at komme godt gennem gymnasiet. Både 1., 2. og 3.g elever har desuden en klasseteamleder, som de også kan stille spørgsmål til om alt fra det sociale liv på skolen til uddannelsesplaner.

Find inspiration til valg af videregående uddannelse og information om adgangskrav:

Studievælgeren kan du med udgangspunkt i dine interesser og kvalifikationer få inspiration til valg af uddannelse.

Uddannelsesguiden giver detaljeret information om uddannelser, adgangskrav og kontaktinformation til uddannelsesinstitutioner.

Gennemsnitsberegneren kan du beregne dit gennemsnit, hvis du er startet på gymnasiet før 2017.

Hvis du ikke er tilfreds med dit gennemsnit og ønsker at supplere, så kan du læse mere om gymnasial supplering.