Om brobygning:
På Københavns Private Gymnasium (KPG) tilbyder vi et brobygningsforløb for elever, der gerne vil prøve en række fag fra STX og HF i ugerne 44 til 49.

Forløbet er primært tilrettelagt for 9. og 10. klasses elever, men også 8. klasser er velkomne.  

For esport interesserede vil det også være muligt, efter afslutningen på undervisningen, at blive hængende og prøve kræfter med vores esport akademi indenfor spillene CS:GO og FIFA.

Som et ekstra tiltag vil nuværende elever i hver pause koble sig på brobygningseleverne og vise dem skolen fra en mere elevorienteret vinkel. Dette gør vi for at understrege, hvordan vi som et lille gymnasium har et stort fokus på elevtrivsel og det at skabe et trygt og velkomment læringsmiljø, hvor den enkelte elev ikke bliver glemt. 

Hvem er vi?

Københavns Private Gymnasium er et privat gymnasium med STX og HF, placeret i hjertet af Østerbro, kun 5 minutters gang fra Nordhavn station.

Vi er kendt for vores høje faglige løfteevne og vores esport akademi (i spillene CS:GO og FIFA). Da vi er et lille gymnasium, har vi et stort fokus på at skabe nærvær og tillid mellem lærere og elever. Dette kan du læse mere om på vores hjemmeside under fanen studieliv.  

På Københavns Private Gymnasium (KPG) udbyder vi i et brobygningsforløb henvendt til esport interesserede elever indenfor for spillene CS:GO eller FIFA. Forløbet er primært tilrettelagt for 9. og 10. klasses elever, men 8. klasser har også tidligere med succes afprøvet det. 

Adresse og transport:

Gymnasiets adresse er Præstøgade 17, 2100 København Ø.

Nærmeste S-tog station er Nordhavn station, der ligger en 5 minutters gåtur fra gymnasiet.

Se skolens placering på hjemmesiden her: http://www.kpgym.dk/kontakt/find-skolen/  

Praktiske oplysninger

  • Eleverne skal medbringe: en computer, skriveredskaber (blyant eller kuglepen) og vinkelmåler.
  • Frokost kan købes på skolen, i lokalområdet eller medbringes.

OBS:
For at brobygningsholdet oprettes, kræver det mindst 10 tilmeldte. Såfremt holdet ikke oprettes, ringer vi telefonisk til dig og arrangerer et personligt besøg i stedet.

Tilmelding som klasse:

Hvis man gerne vil komme som en hel klasse (max 30 elever), så kan man skrive til den ansvarlig lærer for brobygning Jesper Lillelund   jeli@kpgym.dk og aftale nærmere. Her bedes man oplyse, hvilken onsdag man ønsker, samt det antal elever, som man forventer kommer forbi.

Individuel tilmelding:

Hvis du gerne vil på brobygning på egen hånd, så tilmelder du dig brobygning via nedenstående formular. Du vil så blive sat på et hold sammen med elever fra andre skoler. 

 Tilmeldingsfrist er fredag d. 18. oktober 2019.

Du vil herefter få tilsendt et program i uge 43 (efter efterårsferien).

Tilmeld dig her

Gymnasieelev for en dag og Orienteringssamtaler

Gymnasieelev for en dag?

Hvis du vil opleve, hvordan det er at gå på Københavns Private Gymnasium, så kan du tilmelde dig en af vores 21 besøgsdage. Første besøgsdag er den 7. januar og sidste dag er den 27. februar.

Du kan læse mere om besøgsdage her og tilmelde dig.

Åbent hus-samtaler

Åbent Hus-samtaler foregår mandage og onsdage. En samtale varer ca. 30 min. og afholdes efter aftale.

For at booke tid til en samtale, bedes man skrive en mail til:
info@kpgym.dk

 

x