[A /]

Besøgsdag på Københavns Private Gymnasium

Vi afholder besøgsdage i januar og februar 2020 på KPG. En besøgsdag er for dig, der gerne vil prøve at være elev hos os. Her får du et indtryk af, hvordan det er at gå i gymnasiet, når du lukkes ind i hverdagen og bliver elev for en dag. Du vil i løbet af dagen følge en klasse og deres undervisning. På den måde får du oplevet stemningen på skolen og bliver klogere på fremtiden som gymnasieelev. Når du udfylder tilmeldingsblanketten, må du gerne under besked skrive, hvilken hverdag du ønsker at besøge KPG.

Praktisk om besøgsdage

Når du tilmelder dig en besøgsdag, får du en bekræftelse på mail. Inden besøgsdagen vil du modtage en påmindelse. På selve besøgsdagen skal du møde du op i receptionen klokken 10.15 og melde din ankomst til sekretæren. Her vil en repræsentant fra ledelsen tage imod dig og følge dig op i den klasse, du skal følge indtil kl.13.55. Under besøget vil du blive ledsaget af en elev fra klassen. Dagen afsluttes med en kort evaluering ved receptionen. Vores adresse er Præstøgade 17, 2100 København Ø ca. 550 m fra Nordhavn St.

Tilmeldingsblanket 

Besøgsdage

Gymnasieelev for en dag og Orienteringssamtaler

Gymnasieelev for en dag?

Hvis du vil opleve, hvordan det er at gå på Københavns Private Gymnasium, så kan du tilmelde dig en af vores 21 besøgsdage. Første besøgsdag er den 7. januar og sidste dag er den 27. februar.

Du kan læse mere om besøgsdage her og tilmelde dig.

Åbent hus-samtaler

Åbent Hus-samtaler foregår mandage og onsdage. En samtale varer ca. 30 min. og afholdes efter aftale.

For at booke tid til en samtale, bedes man skrive en mail til:
info@kpgym.dk

 

x