google-site-verification=Gdk6XIqykrSM3xY6vEXmK68xfoQm184kLSWTFrEQxL8

HF CLASSIC

HVAD

HF-Classic er en HF-uddannelse, der svarer til en studentereksamen, men som kun tager 2 år at gennemføre. Ved du allerede, hvilken mellemlang eller videregående uddannelse, du vil have, kan du med en HF sammensætte de fag, der interesserer dig og passer til drømmeuddannelsen.

Her kan du se en oversigt over fagene på HF Classic.

HVORDAN

På HF Classic arbejder du intensivt med de forskellige fag sammen med andre unge. KPG har fokus på talentudvikling. Det betyder at uanset hvem du er, hvad du er, og hvad du vil med studierne bagefter, vil dine personlige kompetencer og dine faglige kvalifikationer løbende blive udfordret og udviklet på HF Classic.

HVORFOR

Med en HF Classic holder du dørene åbne, også hvis du ikke er helt sikker på, hvad du vil bagefter. Viser det sig, at der er bestemte fag, du mangler, vil det altid være muligt at supplere op, når du ved, hvilken uddannelse, du gerne vil ind på.

Klassisk HF

Med HF Classic på KPG udvikler du dine menneskelige og faglige kompetencer samtidig med at du tager en kompetencegivende HF, som giver adgang til både mellemlange og videregående uddannelser.

En godt studie kræver mestring af discipliner som fx overblik, planlægning, koncentration, samarbejde og kommunikation. Kompetencer, som også er i spil, når du tager en HF Classic på KPG. Således er du med en HF Classic fra KPG efterfølgende godt klædt på til at fortsætte dine studier på et erhvervsakademi, en professionshøjskole eller på et universitet.

FACILITETER

På Københavns Private Gymnasium stiller vi gode faciliteter til rådighed for dig som HF-elev. Vi har gode muligheder for fysisk træning i idrætssalen, har flere spændende og udfordrende workshops og litterære læseklubber – og tilbyder dagligt sund ernæring fra egen kantine.  

UDDANNELSE

Med en HF eksamen er du godt rustet til at søge og gennemføre en erhvervsakademi og professionsbacheloruddannelse. Du kan også opnå adgang til universitetet via særlige fagpakker på KPG med forhøjet timetal eller via en faglig overbygning på op til seks måneder i forlængelse af din toårige hf.

PROFESSIONEL

Som elev på HF Classic på KPG bliver du både dannet og uddannet på højt niveau. Hvis du har talentet og arbejder fokuseret med HF-fagene, tilbyder Københavns Private Gymnasium dig muligheden for, at du kan blive blandt de få studerende, der kan søge og få direkte adgang til drømmestudiet.

Tilmelding til HF

HF

Upload