google-site-verification=Gdk6XIqykrSM3xY6vEXmK68xfoQm184kLSWTFrEQxL8
HF FIFA

KØBENHAVNS PRIVATE GYMNASIUM

HF FIFA


Hvorfor vælge HF FIFA-linjen på KPG?

Linjen er for dig, der går med en drøm om at blive blandt de bedste, og som er parat til at træne professionelt og målrettet på at opnå dit mål. Samtidig sikrer du dig en ungdomsuddannelse, som du kan bruge til at starte på en videregående uddannelse med.

Hvordan foregår det?

Til dagligt vil du blive undervist af gymnasiets normale faglærere, mens du efter normal undervisningstid vil blive coachet af vores e-sport coaches.

Coachingen på KPG vil fokusere på både strategi og teknik, men i høj grad også fysisk og mental træning. Det er for at give dig det forspring, som du har brug for, når du er ude og konkurrere.

Hvilke fag vil jeg blive undervist i?

På HF tager et semester et halvt år. I følgende skema kan du se, hvilke fag du skal igennem. På fagpakke fagene Idræt og Psykologi vil du skulle arbejde med faglige problemstillinger, der vil hjælpe dig til at bedre til FIFA.

Ansøgning om at komme ind på esportslinjen, foregår via optagelse.dk fra januar 2017 – Efter ansøgning vil du modtage yderligere information vedr. optagelseskrav mm. 


På elite esportslinjen optager vi de største talenter. KPG har valgt at begrænse antallet af elever.

Er du interesseret i at opnå en plads på Danmarks mest ambitiøse talentakademi for esport HF-elever, bedes du allerede nu sende en motiveret ansøgning.

I din ansøgning bedes du fortælle om din erfaringer og ambitioner med FIFA.  

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt os.

Motiveret ansøgning

[Form id=”14″]