google-site-verification=Gdk6XIqykrSM3xY6vEXmK68xfoQm184kLSWTFrEQxL8

ELITE ESPORT


HVAD

Vores mål er at have et esport akademihold, hvor fremtidens bedste esports spillere kan blive trænet af de bedste ecoaches og samtidig tage en ungdomsuddannelse.

Både elever på STX og HF kan gå på akademiholdet, altså går esport akademiet på tværs af STX studieretninger, HF-linjer og klassetrin.

HVORDAN

Du vil tre dage om ugen modtage træning efter normal undervisning. To af gangene er gaming træning, mens den tredje enten er fysisk træning, sundhed eller mentaltræning.

Derudover aftaler dit hold eller coaches også hjemmetræning. Altså er det både hårdt og spændende at gå på Esport akademiholdet.

HVORFOR

Elite esportslinjen på KPG er for dig, der er ekstra ambitiøs esportsudøver indenfor CS:GO men som stadig ønsker en studentereksamen.

Dermed sikrer du dig adgang til videregående uddannelser, arbejder med esport-branchen samtidig med, at du kan forfølge drømmen om at leve af dit talent.

FAQ

Få svar til oftest stillede spørgsmål ved at klikke her.

Ansøgning om at komme ind på esportslinjen, foregår via optagelse.dk fra januar 2019 - Efter ansøgning vil du modtage yderligere information vedr. optagelseskrav mm. 

Elite e-Sport

Upload

TEAMET


Alexander Nielsen

CS:GO coach, Fysisk træner & Mental træner

Alexander er top 10 spiller i Danmark og fungerer lige nu som ingame leader på holdet Great Danes. Han har længe været fremme på det semi professionelle niveau, og vil bruge sin viden og erfaring fra sit eget hold til at coache eleverne på akademiet.

Sine Holmstrup

Sundhedscoach

Sine har en kandidat i human ernæring og er ansvarlig for at undervise eleverne om både kostvaner og gode sundhedsvaner. Du kan læse mere om Sine på hendes hjemmeside.

Vores udstyr til CS:GO er købt hos