ELITE ESPORT


HVAD

Vores mål er at have et esport akademihold, hvor fremtidens bedste esports spillere kan blive trænet af de bedste ecoaches og samtidig tage en ungdomsuddannelse.

Både elever på STX og HF kan gå på akademiholdet, altså går esport akademiet på tværs af STX studieretninger, HF-linjer og klassetrin.

HVORDAN

Du vil tre dage om ugen modtage træning efter normal undervisning. To af gangene er gaming træning, mens den tredje enten er fysisk træning, sundhed eller mentaltræning.

Derudover aftaler dit hold eller coaches også hjemmetræning. Altså er det både hårdt og spændende at gå på Esport akademiholdet.

HVORFOR

Elite esportslinjen på KPG er for dig, der er ekstra ambitiøs esportsudøver indenfor CS:GO, FIFA & LOL men som stadig ønsker en studentereksamen.

Dermed sikrer du dig adgang til videregående uddannelser, arbejder med esport-branchen samtidig med, at du kan forfølge drømmen om at leve af dit talent.

FAQ

Få svar til oftest stillede spørgsmål ved at klikke her.

Ansøgning om at komme ind på esportslinjen, foregår via optagelse.dk fra januar 2019 - Efter ansøgning vil du modtage yderligere information vedr. optagelseskrav mm. 

Elite e-Sport

Upload

TEAMET


Alexander Nielsen

CS:GO coach, Fysisk træner & Mental træner

Alexander er top 10 spiller i Danmark og fungerer lige nu som ingame leader på holdet Great Danes. Han har længe været fremme på det semi professionelle niveau, og vil bruge sin viden og erfaring fra sit eget hold til at coache eleverne på akademiet.

Daniel Barnewitz

FIFA coach

Daniel Barnewitz er et kendt navn på Danmarks FIFA scene og er til daglig træner i Brøndby IF. Barnewitz var også træner for Danmarks første FIFA landshold hos DBU. På nuværende tidspunkt bruger Daniel Barnewitz sine kræfter på at være coach, men har også haft en god spillerkarriere, hvor han bl.a. vandt DM i 2v2 i FIFA14.

Laurids Kidholm

LOL Coach

Laurids er idrætsstuderende med sidefag i matematik på KU. Han er kendt på den danske scene indenfor League of Legends efter at have spillet adskillige sæsoner i toppen af den danske liga.

Derudover har han fungeret som spillende coach samt manager i AC Horsens Esport-afdeling. Han er også tilknyttet som coach hos Atlando Esports med primær fokus på Academy holdet.

Niklas Jørgensen

FIFA coach

Niklas Jakobsen er også elev på KPG, men er mest kendt for at have spillet i eSuperligaen for AGF. Han blev pga. sine flotte resultater i 1. sæson af eSuperligaen kåret som ”årets overraskelse” af sportsgaming.dk.

Sine Holmstrup

Sundhedscoach

Sine har en kandidat i human ernæring og er ansvarlig for at undervise eleverne om både kostvaner og gode sundhedsvaner. Du kan læse mere om Sine på hendes hjemmeside.

Mikkel Christensen

Fysisk træning

Mikkel har læst idræt på Københavns Universitet og varetager til dagligt idrætsundervisningen på KPG.

Vores udstyr til CS:GO er købt hos 

Corona-virus situationen (Læs mere her)

Skolen har lukket fra d. 12. marts og til og med 13. april pga. statsministerens påbud.

Undervisning i denne periode vil være virtuel.

Læs mere om den virtuelle undervisning i karantæneperioden.

 

x